Nemáte ještě koupený dárek pro svého blízkého, nebo stále tápete nad tím, co mu tak dopřát? Vyrobte mu něco! Ručně vyrobený dárek je podle mě to nejkrásnější, co člověk člověku může dát. V takovém předmětu je prostě duše. Spousta lidí si na takovou práci netroufne, protože mají strach, že to nezvládnou podle svých představ a nebude to vypadat hezky, ale já věřím, že obdarovaná osoba v tomto daru uvidí opravdovou lásku, ač není třeba dokonalý. Obětování svého drahocenného času, aby měl váš blízký radost, to je přece nádhera! 

Možností je tolik, existuje nespočet video návodů a tipů, podle kterých můžete spáchat úžasnou věc. Dnes se s vámi podělím o pár nápadů ze dřeva, jak jinak, které zvládne každý alespoň trochu zručný člověk.  

Jídelní tác 

Skvělý pro snídaně do postele, nebo jako pomocník v kuchyni, který potěší rozhodně každou ženu. Stačí slepit pár palubek nebo prkýnek, udělat rám ze čtyř hranolků a pořídit nějaké fajnové úchytky a je hotovo!

Zdroj: Pinterest

 

Lucerna 

Jednoduchá lucernička jako krásná bytová dekorace. Už jen pořídit dovnitř nějaké robustní svíčky. Je potřeba pár hranolků a prkýnek.

Zdroj: Pinterest

 

Obraz 

Nemusíte být kdo ví jaký umělec, abyste zvládli něco takového! Stačí si vybrat vzor a tvorba může začít. Důležité je správně počítat a měřit. Můžete zvolit přírodní palubky, které si natřete dle svého dekoru, nebo si můžete vybrat již z našich barvených, díky kterým můžete docílit opravdu zajímavých mozaik. Úžasná práce do kanceláře, nebo jen tak pro oživení interiéru.

Zdroj: Pinterest

Regálek  

Komu by se doma nehodil? Využití je tak široké, ať už jako knihovna, domácí zahrádka plná bylinek, nebo jen tak do špajzu na odkládání surovin…

Zdroj: Pinterest

 

Ale abychom vás nevábili pouze obrázky z internetu, máme tu také ukázky naší tvorby. 

Zrcadlo s designovým rámem  

Starému zrcadlu jsme vdechli nové já. Z naší designové podlahové palubky Old Saw jsme vyrobili pevný masivní rám, který zrcadlu vdechl nový život.

 

Nezapomínáme ani na naše nejmenší 

Jednoduchá domečková dvoupatrová postýlka pro panenky, která jistě vykouzlí holčičkám na tváři úsměv. Avšak když už panenky nebudou v kurzu, stále se dá se použít jako polička, či mini knihovnička. Už jen natřít!

Lavečka na míru 

No a pokud jsme vás stále nepřesvědčili, že vlastnoručně vyráběný dárek, je ten nejhezčí, tak můžete sáhnout po naší stavebnici zahradní lavičky, kterou si zkusí sestrojit váš drahý příbuzný zcela sám. Taková pevná  masivní lavečka se jistě bude hodit každému, kdo má dům se zahrádkou.

Vidíte, nápady by byly, teď už je jen zrealizovat. Hlavní je však být v pohodě a nestresovat se. Vánoce jsou přece období rodinné pohody, lásky, víry a výborného jídla. Tak ať se dílo podaří!